Nazovite nas:

+385 (0)95 2906 992

E-mail:

snjezana.blazun@gmail.com

Zakazivanje termina:

Preporučujemo zakazivanje termina

Kada je vrijeme za prvi posjet kozmetičarki? Vječno pitanje mojih klijentica koje imaju djecu u osnovnoj školi: Da li je već vrijeme?, Kako djecu pripremiti ako je u pitanju tretman lica koji će boljeti? Ajme, depilacija …

Zapravo ne postoji stroga dobna granica. U velikoj mjeri ovisi o potrebama i stanju kože,  tako isto vrijedi i za depilaciju naravno da curica u pubertetu neće hodati dlakava i da to  joj  zaista smeta. Mame, molim vas, tu nema dobne granice, a djeci stvara velike komplekse ako im ne dozvoljavate posjet kozmetičarki jer one će se poskrivečki brijati tako da niste ništa napravile samo još gore.

Ako su u pitanju akne kozmetičarka će vas savjetovati od tretmana do kućne njege. Odlascima u kozmetički salon produžujete mladenački život, a poznato je da naša koža nakon 25-te godine prestaje proizvoditi kolagen i mogu nastati prve bore.

Mislim da svaka žena želi odgoditi proces starenja, tada nastupamo mi kozmetičari potičući proizvodnju kolagena i hidratacije.

Kako izgleda privi posjet kozmetičarki?

Svaki prvi posjet započnite razgovorom u kojem kozmetičar prikuplja važne informacije o zdravstvenim problemima, lijekovima, prethodno već rađeni tretmani, vaše želje i očekivanja.

U ovoj fazi procjenjuje vašu kožu da li s kamerom ili vizualno i odlučuje kakvi tretmani će vam se raditi, a kada se odredi tretman upoznat će vas s mogućim nuspojavama i reakcijama nakon tretmana. Ne brinite se ako imate šminku mi ćemo Vam je ukloniti.

Nakon tretmana dobit ćete najbolje preporuke i savjete kako se ponašati doma, koje proizvode koristit da bi na kraju dobili što bolji rezultat.

Savjet:

Budite strpljivi. Ništa ne ide preko noći. Imajte razumijevanja za svoju dječicu. Oni su u najtežim godinama i naravno da im smetaju dlačice i prištići…

Preporučeni članci

Translate »
Verified by MonsterInsights