Nazovite nas:

+385 (0)95 2906 992

E-mail:

kozmetickicentarloops@gmail.com

Zakazivanje termina:

Preporučujemo zakazivanje termina

Ljepota dolazi kroz pogled, a obrve ostavljaju najveći utisak u trenutku. Oblikovanje obrva je postao društveni trend. Osnovna funkcija obrve je da sprječava dospijeća vlage u oko – znoj ili kišu. Obrva štiti oko od upadanja stranih tijela i pojačava osjet za detektiranje stranih tijela u blizini oka. Naročito su korisne u komunikaciji, uglavnom jako su nam važne.

Ljepota dolazi kroz obrve. To je postao društveni trend.

U svijetu ljepote jedan od glavnih elementa jesu obrve. To je revolucija u šminkanju i mogu slobodno reći da u posljednjih desetak godina japansko oblikovanje obrva prednjači zajedno s art noktima.

Uistinu, lijepo oblikovane i njegovane obrve su dale savršenu notu u ljepoti na sceni, ali i u svakodnevnom životu. Izuzetno dobro mogu pratiti prirodan make-up. U cijelome svijetu lijepo oblikovane obrve postale su jedan od glavnih elemenata koji žene žele promijeniti na svom licu. Osim japanskog oblikovanja obrva što je meni osobno od svih metoda najprirodnije iako je najzahtjevnije, obrve još uređujemo voskom i pincetom.

Četiri tipa obrva

Javnost je usvojila trend prirodnih obrva, čak i vrlo punih, koji su u modi i na samom vrhu scene. Neki kozmetički kirurzi čak idu toliko daleko da nude transplantaciju dlaka na nogama kako bi obnovili dlaku obrva. Bez odlaska u ovu krajnost, naši kozmetičari svojim klijentima nude nadogradnju obrva. Što se tiče šminke, rad na obrvama uključuje ovaj trend koji zagovara make-up usredotočen na emocije koje nude čak četiri vrste obrva: glamurozne, mediteranske, moda ili moderna. Umjetnost oblikovanja obrva doista zahtijeva vještinu da bi imala najljepši učinak zato Vam savjetujem da oblikovanje obrva prepustite našim vrhunskim kozmetičarima.

PREPORUKA

Japansko oblikovanje obrva radi se jednom u šest mjeseci ovisno o tipu kože, ovisno, koliko će se isprati do prve korekcije, a u međuvremenu se dlačice koje izrastaju oko obrva koje su već iscrtane mogu ukloniti voskom ili pincetom .

Preporučeni članci

Translate »
Verified by MonsterInsights