Nazovite nas:

+385 (0)95 2906 992

E-mail:

kozmetickicentarloops@gmail.com

Zakazivanje termina:

Preporučujemo zakazivanje termina

Što znate o Meganu? 

Megan by Skeyndor je tretman koji je četiri puta učinkovitiji od ostalih tretmana. Otkrite sve revolucionarne tehnologije koje koristi, različite kozmetičke formule koje koristi i različite estetske potrebe koje mogu riješiti. 

Saznajte koja je njegova izvanredna učinkovitost. Ovo saznanje će Vam biti jako korisno:

Bez korištenja igle,vrlo ugodan tretman možete se potpuno opustiti,radi se 4-6 tretmana,rezultati vidljivi već nakon prvog tretmana,a ovo su vrste tretmana koje se rade s obzirom na problematiku:

Tretman za ravnanje – LED ACTIVE Lifting 

Megan tretmani koriste, kao što smo vam već rekli, različite kozmetičke formule ovisno o cilju.  A LED ACTIVE Lifting, sa svojom formulom proelastina, usmjeren je na izolaciju kožnih brazda i redefiniranje kontura lica i vrata. I sve je to jako dobro. 

Ovaj tretman ima 100% učinak liftinga i redefiniranja.

Me
LED ACTIVE Lifting
Tretman za ravnanje bora nakon 4 tretmana.

Tretman punjenja – LED ACTIVE Replenisher 

Tretman punjenja koristi formulu poznatu kao LED ACTIVE Replenisher. Njegova je svrha vrlo jasna: dati finoj koži sočniji i snažniji izgled. Ovaj je postupak 100% učinkovit u smanjenju bora, obnavljanju gustoće kože i pružanju sočnosti, kao i 85% u omekšavanju podočnjaka.

Korektivni tretman – LED ACTIVE korektor 

LED ACTIVE korektor nastoji se boriti protiv hiperpigmentacije uzrokovane fotostarenjem i djelovanjem slobodnih radikala putem depigmentirajućih aktivnih sastojaka i aktivnih sastojaka koji popravljaju DNK.  Korektivni tretman stvara čistiju, ujednačeniju, svjetliju i detoksificiraniju kožu u 100% slučajeva. Što se tiče crvenila, ono se smanjuje u 92% slučajeva, ponekad čak i nestaje nakon četvrte sesije.

Tretman redefiniranja – LED ACTIVE Refiner 

LED ACTIVE Refiner, sastavljen od levulinske kiseline, cinka Pca, sarkozina i drugih aktivnih sastojaka koji pročišćavaju. U čak 100% slučajeva stvara pročišćeniju i ujednačeniju kožu, uz manje pore koje značajno smanjuju proizvodnju sebuma. Sve to ga čini idealnim tretmanom za osobe s jako masnom ili jako nadraženom kožom. Budite sigurni da Megan ispunjava ono što je obećala. To je ono što čini razliku.

Slike iz naše arhive pokazuju stvarnost promjena nakon prve sesija. I one su momentalno evidentne. Ali u kozmetici su i osjećaji klijenta vrlo važni. Kako doživljavaju rezultate tretmana. Budite sigurni. 100% njih uočava momentalno pomlađivanje kože. A ovo je ključno:  Megan daje momentalne rezultate i pruža veću učinkovitost, brže i dulje.

Rezervirajte svoj termin sada na naš telefon:

+385 (0)95 2906 992

Možda niste sigurni da je MEGAN najprikladniji tretman za potrebe vaše kože. Ne brinite, u tu svrhu u Loops centru svojim klijentima besplatno nudimo mogućnost analize kože prije tretmana kako bismo točno znali koje su specifične potrebe vaše kože. Tako se možemo upoznati i utvrditi odgovara li ovaj tretman vašim potrebama. Uvijek ćemo vas savjetovati što je najprikladnije u odnosu na vaše ciljeve.

Ako trebate više informacija, dvoumite se ili ako imate bilo kakvih pitanja, možete nas kontaktirati putem naše kontakt stranice, rado ćemo vam pomoći. Uvijek je preporučljivo da nam prije početka ovog ili bilo kojeg tretmana kažete kakva su vaša očekivanja, da li imate nekakve sumnje i da li imate nekakve brige ili razloge zbog kojih ste u nedoumici.

Preporučeni članci

Translate »
Verified by MonsterInsights