Nazovite nas:

+385 (0)95 2906 992

E-mail:

kozmetickicentarloops@gmail.com

Zakazivanje termina:

Preporučujemo zakazivanje termina

Što je to SKENYDOR MEGAN?

SKENYDOR MEGAN je tehnološki napredna, kozmetička inovacija koja je korak bliže budućnosti njege kože.
MEGAN je razvijen u Skeyndoru kao sustav koji spaja 3 tehnologije – Hi-Freq (visoka frekvencija), Dermaboost i Deep RGB, zajedno sa naprednom visokoučinkovitom kozmetikom i specifičnim djelovanjem LED aktivirajućih koncentrata. Daje dosad neviđene rezultate u regeneraciji kože iz najdubljih stanica kožnog tkiva.

TRI SYNERGY TECH™ – sinergija 3 TEHNOLOGIJE

  1. Duboka regeneracija kože započinje sa visokom frekvencijom.
    HI-FREQ je prvi korak koji dubinski reaktivira kožu. Visokofrekventna monopolarna kapacitivna struja, zajedno s vodljivim Hi-Freq gelom visoke učinkovitosti, stimulira, regenerira i preoblikuje najdublja tkiva kože.
  2. Drugi korak kombinira Dermaboost i Deep RGB tehnologije. Dermaboost povećava penetraciju i poboljšava apsorpciju LED aktivnih sastojaka zahvaljujući najsuvremenijim strujama hidroelektroporacije, posebno prilagođenim za MEGAN sustav. Zauzvrat, Deep RGB tehnika aktivira LED aktivirajuće koncentrate formulirane korištenjem Dron tehnologije.
  3. Pametne formule “Hi-Tech kozmetike”, zajedno s Tri Synergy Tech™ tehnologijom, formulirane su za precizno usmjeravanje aktivnih sastojaka na različite slojeve kože, čak i one najdublje.
    Svaki snop svjetlosti prodire u različite razine kože i nanosi se posebnim koncentratom za svaku potrebu: pore, posvjetljivanje, učvršćivanje, hiperpigmentacije, bore i opuštena koža.
    Po prvi put, Dermaboost i Deep RGB tehnologije su inovativno kombinirane u jednoj sondi koji radi na srednjoj frekvenciji s različitim brzinama modulacije.

Preporučeni članci

Translate »
Verified by MonsterInsights