Nazovite nas:

+385 (0)95 2906 992

E-mail:

kozmetickicentarloops@gmail.com

Zakazivanje termina:

Preporučujemo zakazivanje termina

Evo teme koja je po meni vrlo važna. Čišćenje lica kod kuće je možda najvažniji dio njege lica, a većina je ne primjenjuje. Za čišćenje lica toplo Vam preporučujem KONJAC SPUŽVICU. Imate je i za tijelo, a možete je kupiti u DM-u. Već vrapci na grani znaju da je čišćenje kože osnovni korak kod pravilne njege. Veliki je izbor proizvoda na tržištu i teško je izabrati onaj pravi. Skupi proizvod ne mora značiti da će Vama odgovarati zato se nemojte opterećivati s cijenom. Ovaj dnevni ritual može biti kratak i učinkovit i na kraju krajeva efikasan.

KAKO IZABRATI PROIZVOD ZA ČIŠĆENJE LICA?

Moram napisati da sam šokirana činjenicom koliko svakodnevno čujem ili pročitam da žene ne čiste lice. Kada pitam koliko često čiste kožu odgovori su: čistim kada se sjetim, ne čistim jer nemam vremena, umijem se i gotovo….

Prvo odaberite svoj tip, stanje kože. Ako je koža osjetljiva sigurno ne treba agresivne gelove, a masna neće biti sretna s mlijekom, o tome će biti posebna tema.

Nemojte se povoditi za svakakvim reklamama već čitajte sastave. U proizvodima za čišćenje najbitniji su TENZIDI (pjenica), pa pokušajte izabrati proizvod koji sadrži što blaže tenzide.

Proizvod za čišćenje se ne mora pjeniti.

VLAŽNE MARAMICE, pa čak i baby često sadrže alkohol i parfeme i bolje ih je izbjegavati. Proizvodi za dubinsko čišćenje sadrže BHA-AHA kiseline i ne stavljati ih oko očiju, a poželjno ih je ostaviti par minuta na licu kako bi mogle bolje djelovati.

Skidanje make up-a s očiju zahtijeva izrazitu nježnost i posvećenost jer ne želimo bore.

KAKO IZABRATI PROIZVOD ZA ČIŠĆENJE???

Nemojte se obazirati doslovno na uputstva i pravila, već osluškujte svoju kožu.

NA PRIMJER – ja volim gelove jer volim osjećaj škripavosti nakon umivanja što ne znači da to svima odgovara. Najvažnije je da nakon čišćenja koža nije isušena i da ne zateže. Također ne smije biti crvena ili iziritirana, već nježno ružičasta jer smo potakli cirkulaciju.

MASNA KOŽA – zahtijeva gelove ili pjene.

SUHA I OSJETLJIVA KOŽA – losioni, mlijeka.

PREPORUKA: Čistači su vrlo bitni, slušajte potrebe svoje kože i tako nećete pogriješiti.

Kvalitetno čišćenje prvi je korak do lijepe kože.

UPOZORENJE: NEMOJTE IĆI NA SPAVANJE BEZ DA SKINETE ŠMINKU.

PITANJE ZA VAS: KOLIKO ČESTO ČISTITE SVOJU KOŽU I S ČIME???

Vidimo se u centru na tretmanu lica. Do tada Vas pozdravlja Vaša kozmetičarka Ivana 😊

Preporučeni članci

Translate »
Verified by MonsterInsights