Nazovite nas:

+385 (0)95 2906 992

E-mail:

kozmetickicentarloops@gmail.com

Zakazivanje termina:

Preporučujemo zakazivanje termina

Što smo stariji na koži se pojavljuje više linija, neravnina i udubljenja koje se s vremenom ako se ne njegujemo povećavaju i postaju dublje. To su naše prve borice ali to nisu još one prave. Mi ih zovemo smijalice i mrštilice. Prve bore mogu se pojaviti već u 20-tima, a najčešće se pojavljuju na čelu, oko očiju i usana.

Što utječe na pojavu bora?

Utječe način njege, gubitak kolagena, pretjerano izlaganje suncu, hladnoći, pušenje i alkohol, nedovoljno sna i gubitak tekućine. Gubitak  tekućine ubrzava proces smanjenja kolagena, smanjuje se funkcionalnost limfnog sustava i izbacivanje štetnih tvari iz organizma, u biti tekućina je važna za cijeli organizam. Jako je važno na vrijeme početi s kvalitetnom i odgovarajućom njegom, odnosno hidratantnim kremama. Redovitom primjenom bore se zaglađuju, koža je elastična i hidratizirana, poprima čvrsti tonus. Obavezna je podloga za dnevnu šminku. Znači da se ne zavaravamo, bore ne mogu skroz nestati, ali se mogu držati pod kontrolom što će se u starosti itekako vidjeti tko je koliko njegovao svoju kožu… I da spomenemo genetiku koja ima snažan utjecaj na izgled kože.

KOŽA U 20 – TIMA ako nije sklona aknama dovoljna je jednostavna njega -svakodnevno čišćenje i lagana hidratantna krema. Ako su akne u pitanju obratite se profesionalnoj osobi.

KOŽA U 30-TIMA još uvijek je dovoljno elastična, ali bore postaju sve vidljivije. U ovom razdoblju često se pojavljuju zbog hormonalnih razloga hiperpigmentacije – fleke i trudničke melazme. Bilo bi dobro početi s upotrebom hijaluronskih seruma jer hijaluronska kiselina na sebe veže vlagu koja je koži neophodna kad nama zrak za disanje.

KOŽA U 40-TIMA Počinje biti zahtjevnija, bore su vidljivije, kolagena je sve manje, elastičnost je u opadanju, jednostavno lice počinje visiti. Potrebni su nam intenzivniji preparati – serumi s antioksidansima, retinolom i peptidima….

Nadam se da ste vidjeli razliku i shvatili kako se brinuti o svojoj koži, a o 50-tima i 60-tima ćemo u drugom blogu.

Preporuka za tretman:

Toplo preporučujem mezoterapiju bez igle izvrstan tretman koji pomoću 4 vrste struje djeluje jako i intenzivno.

Mezoterapija bez igle

Preporučeni članci

Translate »
Verified by MonsterInsights