Nazovite nas:

+385 (0)95 2906 992

E-mail:

snjezana.blazun@gmail.com

Zakazivanje termina:

Preporučujemo zakazivanje termina

Kako i kada se depilirati?

Uklanjanje dlačica nije najugodniji tretman. Onima kojima je to potrebno suočeni su s brojnim metodama koje postoje za depilaciju. Nije uvijek jednostavno snalaziti se. Ovisno o području uklanjanja dlaka, bikini liniji, pazuhu, nogama, brkovima, tehnika uklanjanja dlaka mora se prilagoditi. Ali i prema željama, te načinu na koji se manje-više podržava bol. Najbolje je da se potražite savjet u Kozmetičkom centru Loops gdje će vas iskusni kozmetičari savjetovati koji tretman da izaberete između kreme za depilaciju, voska, britvice ili lasera i prepustite posao stručnjacima.

U Kozmetičkom centru Loops radimo depilaciju toplim voskom i šećernom pastom. Prilikom prvog tretmana kozmetičarka utvrđuje o kakvoj se dlaci radi. Nije to tako jednostavno kako svi mislite. Da bi depilacija bila uspješna najvažnije je pravilno čupati dlaku da bismo je izvukli s korijenom, dobro držati kožu da bismo izbjegli podljeve i fleke. Ako dlaka pukne i ne uspijemo izvući korijen to vam je isto kao da ste se obrijali.

1. Zašto izabrati vosak?

Vosak je odlična alternativa brijanju, a namijenjena je svim uzrastima štoviše poželjno je početi od najranije dobi jer su dlačice najnježnije i manje boli. Znači depilacija voskom uklanja dlačice s korijenom, a brijanje odreže samo vidljivi dio dlake i za par sati možete vidjeti kako ona raste, ubiti samo joj ubrzavate rast.

2. Kako se pripremiti za depilaciju?

Pripremu za depilaciju ako se brinete zbog boli najbolje je početi tako da sat vremena prije depilacije popijete tabletu protiv bolova, također napravite peeling kako biste omekšali kožu da bi dlačice prilikom depilacije bolje izašle na površinu.

3. Kada ili u kojoj dobi početi s depilacijom?

Od najranije dobi otprilike kada dijete ima jedanaest godina.

4. Koliko se često depilirati?

Ako ste se nedavno obrijali pričekajte pet dana da dlačice izrastu jer brijanje kratke dlačice vosak ne može iščupati. Najbolje se depilirati jednom mjesečno, a ljeti svaka dva tjedna da biste bili uredni.

5. Što učiniti nakon depilacije?

Nakon depilacije dan ili dva opet napraviti peeling da biste spriječili urastanje dlačica.

6. Što učiniti ako dlačica uraste nakon depilacije?

Ako vam dlačica urasta nakon depilacije nemojte je stiskati jer nastaju fleke kojih se kasnije teško riješiti. 

7. Kako ukloniti dlačice u bikini zoni?

Bikini zona izaziva vječni strah, ali nije tako. Ako je to stručno obavljeno nije tako strašno zato dođite kod nas jer smo jako brzi i efikasni što je jako bitno da bol što kraće traje, brazilska depilacija ne smije trajati duže od 15 minuta jer  to je onda strašno mučenje. U  ovom postupku nema ponavljanja. Ako se to radi onda nastaje velika bol i podljevi.

8. Kada dogovarati termin za depilaciju?

Nikako nemojte dolaziti na depilaciju tjedan dana prije menstruacije jer tada jako boli. Napravite si raspored da svoj termin dogovarate nakon što vam završi menstruacija. 

U Kozmetičkom Centru Loops radimo s voskom od bijele čokolade jer djeluje smirujuće, nije toliko iritantno i nema toliko crvenila.

Preporučeni članci

Translate »
Verified by MonsterInsights