Nazovite nas:

+385 (0)95 2906 992

E-mail:

kozmetickicentarloops@gmail.com

Zakazivanje termina:

Preporučujemo zakazivanje termina

Koža na našim rukama gotovo je uvijek izložena vanjskim utjecajima i zato je normalno da, uz kožu lica, ona najviše trpi zbog protoka vremena i najviše propada. Koža se mora nositi s onečišćenjem, sunčevim zračenjem, a zimi i s vjetrom i niskim temperaturama.

Normalno je da zimi ruke izgledaju lošije. Koža obično postaje suha i mogu se pojaviti bore, crvenilo, pa čak i bolne pukotine.

Svi ovi simptomi su način na koji nam ruke govore da im je potrebna hidratacija. Pogledajmo što možemo učiniti da poboljšamo njegov izgled.

Kako njegovati ruke zimi

Kad je riječ o savjetima za ljepotu nježne kože ruku, nije sve u pružanju dobre hidratacije. Postoji niz jednostavnih njega koje mogu učiniti mnogo za poboljšanje izgleda naše kože.

1. Koristite kremu za sunčanje

Kad su vani niske temperature, nemate baš volje nanositi kremu za sunčanje, ali istina je da su sunčeve zrake jednako štetne za kožu i zimi i ljeti. Stoga je dobar način da počnemo štititi kožu ruku svakodnevno nanošenje kreme za sunčanje kako bismo spriječili pojavu bora i mrlja.

2. Dobro zamotajte

Zimi, prije izlaska iz kuće, ne zaboravite staviti rukavice. Cirkulacija krvi u vašim rukama bit će vam zahvalna i izbjeći ćete izgled crvenila ili čak modrica koje vaše ruke imaju u najhladnijim danima.

3. Operite ruke toplom vodom

Mnogo puta ne možemo odoljeti iskušenju da operemo ruke toplom vodom kada su hladne. Međutim, ovo uobičajeno djelovanje slabi kožu i pridonosi dehidraciji. Stoga je najbolje odabrati toplu vodu . Osim toga, preporučljivo je uvijek koristiti sapun s neutralnim pH i nakon toga dobro osušiti ruke.

4. Čuvajte nokte

Uvijek je dobro vrijeme za manikuru. Ako imate nokte odgovarajuće duljine i hidratizirate zanoktice, vaše će ruke izgledati puno bolje čak i ako je zima uzela danak na njima.

5. Održavajte kožu hidratiziranom

Hladnoća može uzrokovati da naša koža izgubi prirodnu hidrataciju brže nego ljeti. Stoga je važno dobro hidratizirati kožu ruku nekoliko puta dnevno. Najpoželjnije je u tim slučajevima namazati kvalitetnu kremu od vrhova prstiju do podlaktice i tako potaknuti prokrvljenost tog područja.

Ako piling ruku radite svakih 15 dana, omogućit ćete kremi da bolje prodre, a njezina moć hidratacije bit će još veća.

6. Maske za ruke?

Ako vam ruke tijekom zime postanu pretjerano suhe , pa se pojave i pukotine, dobro će vam poslužiti hranjiva maska. Ova dodatna hidratacija poboljšat će izgled kože gotovo trenutno.

7. Izbjegavajte izravan kontakt s kemikalijama

U nekom trenutku svi trebamo koristiti izbjeljivač ili neku vrstu deterdženta čiji kemijski agensi mogu oštetiti kožu. U tim slučajevima uvijek moramo izvoditi manipulaciju uz pomoć gumenih rukavica , tako da proizvod nikada nije u izravnom kontaktu s našim rukama.

8. Brinite o svojim rukama da imate lijepe ruke

Primijenite ove jednostavne savjete i ne zaboravite povremeno posjetiti svoj kozmetički salon i napraviti manikuru kako bi vaše ruke izgledale lijepo u bilo koje doba godine.

Preporučeni tretmani: Peeling ruku, parafin i manikura

Preporučeni članci

Translate »