Nazovite nas:

+385 (0)95 2906 992

E-mail:

kozmetickicentarloops@gmail.com

Zakazivanje termina:

Preporučujemo zakazivanje termina

Svi znamo što znači riječ manikura i sve što sve ona uključuje: peeling skraćivanje noktiju, poliranje, nanošenje hidratantne kreme. Ipak, također možemo razlikovati neke metode za izvođenje savršene i profesionalne manikure, izričito posvećene njezi noktiju, te poboljšanju i jačanju njege za naše ruke.

Da bi naši nokti bili lijepi, potrebno je održavati gotovo svakodnevnu i temeljitu njegu (izbjegavati grickanje noktiju, održavati ih hidratiziranima, potiskivati zanoktice …). Po tom pitanju postoje neki tretmani za njegu noktiju koji se temelje na manikuri:

Mini manikura
Njeguje nokte i ruke. Radi se dezinfekcija ruku, posebne kupke, poliranje i skraćivanje noktiju, liječenje kožice, nježna masaža s posebnom kremom i lakiranje.

Parafinska kupka
Manikura i parafin. Ova vrsta tretmana idealna je za suhe i uništene ruke i nokte, posljedica različitih čimbenika kao što su uporaba pretjerano tople vode, nedostatak rukavica, izravan kontakt s deterdžentom i drugim kemijskim elementima… Također se koristi za opuštanje mišića i ublažavanje reumatskih tegoba i artritisa, pojačava cirkulaciju.
Parafinski tretman je potpuno siguran jer bakterije niti gljivice ne mogu živjeti u parafinu koji se grije do 52°C. Ali ne brinite, ruka se vrlo polako uranja u otopljeni parafin dok se koža ne prilagodi temperaturi. Tako se ponavlja postupak nekoliko puta, nakon toga se stavljaju plastične rukavice, a na njih i pamučne da bi parafin bolje djelovao. Parafin stoji na dlanovima ili stopalima oko 20-tak minuta. U parafin se mogu i stopala stavljati što je predivan osjećaj. Naše klijentice ga obožavaju.

Obnavljanje manikure
Ovaj model manikure može uvelike poboljšati cirkulaciju krvi i stanje samih ruku u slučaju da su suhe ili zanemarene. U obnavljajućoj manikuri koristi se nekoliko prirodnih proizvoda za profesionalnu dermatološku pomoć: aloja, bademovo ulje, alge …

Ruska manikura
Ruska manikura je najpopularnija i kod nje se potpuno uklanja kožica frezom odnosno mašinicom za manikuru, kožica se s raznim nastavcima mehanički skine mnogo temeljitije nego što smo navikli. Vrlo je važno da to radi osoba koja je stručna i gdje su higijenski uvjeti vrhunski i sav pribor steriliziran.

SPA manikura
Krupni plan kozmetičara koji masira ruku unutar ove skupine manikura usmjerene na njegu ruku i noktiju, toplica se, možda, najviše koristi u estetskim centrima. To je zato što tretman ima mnogo varijanti u svojim metodama budući da čak može koristiti i uranjanje u ruke s parafinom. Ovdje nema posebnih pravila, ali tu uključujemo – kupelj, parafinsko ulje, pilling, masažu, maske za ruke …

PREPORUKA

Lakirati nokte ne biste trebali češće od jednom tjedno. Ako ste radili rusku manikuru gdje vam je uklonjena kožica ne bi trebali lakirati češće od jednom mjesečno. Uz klasičnu manikuru svaka dva tjedna bi vaše ruke trebale izgledali uredno.

U našoj ponudi imamo sve što je potrebno za njegu vaših ruku. Prepustite brigu profesionalcima i budite bezbrižni… 

Osim ovih tretmana, postoje i konvencionalne manikure usmjerene na njegu i ljepotu noktiju: osnovna, francuska ili američka manikura, kao i umjetnička manikura koja je u posljednje vrijeme jako moderna.

Preporučeni članci

Translate »
Verified by MonsterInsights