Nazovite nas:

+385 (0)95 2906 992

E-mail:

kozmetickicentarloops@gmail.com

Zakazivanje termina:

Preporučujemo zakazivanje termina

Danas se svaka žena može našminkati poput modela, zahvaljujući velikom izboru dekorativne kozmetike.

Još ne tako davno primeri, baze, podloge, kistovi, raznovrsne palete, korektori… bili su rezervirani samo za profesionalna snimanja ili modne revije. Mogli smo ih vidjeti u torbama šminkera. Moderna žena barata kompletnim make-upom, prikriva nesavršenosti, smanjuje nos ili povećava usnice.

TKO JE MAKE-UP ARTIST

Make-up artist je umjetnik i vizionar i inovator a osobito ženin najbolji prijatelj čiji je posao uljepšavati žene i istaknuti ono najljepše na njima.

Napisat ću vam kratak spisak što Vam je potrebno za dobar make-up.

PRIMERI

Prilikom odabira baza ili primera jako je važno znati o kojem tipu kože se radi i što želimo postići. Preparati za masnu kožu drže sebum pod kontrolom, podloga se može fiksirati i puderom u prahu ali na suhoj koži može izgledati poput maske, zato dobro pazite da ne dobijete kontra efekt.

SAVJET

Izaberite fiksirajući sprej koji kožu hidratizira i make-up čini postojanim.

PUDERI

Ako imate masnu kožu birajte pudere s oznakom OIL FREE ILI MATTE, kod suhe birajte one sa RICH, MOISTURE, HYDRA to će Vam pisati na etiketi, kod mješovite kože prilagodite suhim ili normalnim područjima, a masnije dijelove dodatno matirajte puderima u prahu.

SAVJET

Nemojte isprobavati na ruci jer koža nije ni slična, isprobajte na obrazima ali vodite se i nijansom vašeg vrata i dekoltea.

KOREKTOR

Njega koristite ako niste uspjeli s puderom prekriti sve nedostatke, najbolje ga je nanositi s kistom da se lijepo stopi s kožom.

FIKSIRANJE KREMASTIH PROIZVODA JE DOISTA NAJVAŽNIJE KAKO BI MAKE-UP DULJE TRAJAO.

KONTURIRANJE

Veliki nos, špicasta brada, visoko čelo, podočnjaci, prištići… sve su to nedostaci s kojima se mi žene svakodnevno borimo. Ali sve to možemo riješiti konturiranjem odnosno naglašavanjem onoga što je najljepše.

RUMENILO

Svaka žena s rumenilom izgleda jednostavno zdravije i svježije, ako ste početnica birajte svjetlije  tipa breskvaste ili prljavo ružičaste nijanse. Po ljeti je predivno dodati i bronzer jer će savršeno naglasiti preplanulu put.

OBRVE

One su estetski najbitniji dio vašeg lica. Rijetko tko ima savršene obrve, pa ih svakako oblikujte – rijetke i kratke sjenilom, to će Vam popuniti praznine, produžiti ih definirati oblik, ako želite jači efekt samo malo smočite kistić i to je to.

OČI

Obavezno koristite podloge za sjenilo da Vam se ne bi dogodio efekt preslikavanja ili znate ono kada se uvuče u  pregibe, pa to sve izgleda jako neuredno. Naročito žene koje imaju masnu kožu bi trebale koristiti podlogu za sjenilo, dok je suhoj koži dovoljno samo malo pudera. Na kapke je najbolje staviti neutralnu nijansu, pregibe oka malo jače naglasiti.

SAVJET

Nikada nemojte dijeliti šminku s drugim osobama jer je to jako nehigijenski i pratite rokove trajanja šminke.

OLOVKA ZA OČI

Ako je nanosite na samom rubu kapka fiksirajte ju sa sjenilom jer se većina olovaka topi u kontaktu s tjelesnom toplinom i razmazuje.

TUŠ

Meni najdraži ali treba biti precizan da izgleda uredno, ali bez brige samo vježba, vježba, vježba… S njime  je najlakše dnevni look pretvoriti u večernji samo s jednom crticom.

MASKARA

S njome se mnoge žene prvom susreću što se tiče make-upa. Izbjegavajte puno debelih slojeva jer nitko ne želi gomilu grudica na trepavicama. Danas ih ima u svim bojama.

USNE

Usne su potpuno individualna stvar, nosite što želite ali s nude ili crvenom nijansom nikada nećete pogriješiti. Ako ne želite stavljati olovku  birajte mat teksture koje su postojane, a možete staviti i malo prozirnog sjajila.

PREPORUKA

Na kraju dana ne zaboravite skinuti make-up i njegovati kožu da bi sljedeći dan make-up imao dobro platno.

Preporučeni članci

Translate »
Verified by MonsterInsights