Nazovite nas:

+385 (0)95 2906 992

E-mail:

kozmetickicentarloops@gmail.com

Zakazivanje termina:

Preporučujemo zakazivanje termina

Prije nego se odlučite staviti ekstenzije trepavica provjerite stručnost i higijenu kozmetičkog salona, raspitajte se o ekstenzijama prije nego vam stavi jer ih je danas jako puno dostupno na tržištu.

Kako ekstenzije trepavica ne trebaju izgledati?

  • Ekstenzije trepavica ne smiju ići u križ, već trebaju lijepo sjesti na vašu trepavicu i izgledati uredno.
  • Ne smiju smetati vašim očima odnosno bockati i stvarati crvenilo.
  • Ako vam ekstenzije dugo stoje to znači da je dobro ljepilo, a ne da su to sad trajno vaše trepavice.
  • Tretman trepavica ne smije trajati kraće od 60 min.. Ako traje kraće od 60 min. to znači da ste prevareni. U prosjeku cijeli tretman traje oko 2 sata i više.
  • Ekstenzije smiju ići pod vodu i obavezno se moraju svaki dan prati zbog higijene. Umivajte se kao obično. Samo u prva 24 sata ne smijete dok se ljepilo potpuno ne osuši.

Ne postoji alergijska reakcija na ljepilo ili na ekstenzije jer je ljepilo hipoalergeno, a ekstenzije su od sintetike. Kada se javi reakcija to znači da vam je nešto krivo odrađeno.

Kada jedna ekstenzija ispadne, na njoj mora biti i jedna prirodna trepavica, nikad ne smije biti povezano više prirodnih trepavica ispod jedne ekstenzije.

Ekstenzije trepavica
Ekstenzije trepavica

Kako održavati ekstenzije?

Trepavice se trebaju dopuniti unutar 30 dana, tako će vam izgledati uredno i gusto. Normalno je da Vam u jesen i proljeće prirodne trepavice ispadaju brže zbog mijenjanja dlake.

Do ispadanja ekstenzija dolazi zbog kontakta s uljem ljepilo slabi zato pazite kod skidanja make-upa. Ujutro ih počešljajte s češljićem koji biste trebali dobit nakon ugradnje trepavica.

Koje vrste ekstenzija postoje?

2D, 3D, 4D su nazivi volumenskih trepavica ali oni nemaju veze s onim što Vi mislite da ćete postići već je takav naziv jer se ispred slova D stavlja broj koji označava broj ekstenzija koje se nalaze na snopu.

PREPORUKA:

Dobro se informirajte prije odabira ekstenzija, pogledajte slike jer pored ovih volumenskih postoje još i individualne, ruski volumen i dr.

Kozmetičarka bi vas trebala savjetovati koje ekstenzije odgovaraju vašim trepavicama o obliku vašeg oka, a to je vrlo važno jer bi vas mogle smetati i stvarati nelagodu.

Postoje i ekstenzije od prave dlake, ali one su jako skupe, alergene i teške za održavanje.

POSTUPAK TRETMANA:

Uz pomoć posebne pincete prirodne trepavice se odvajaju te se na njih lijepi ekstenzija jedna po jedna ovisno koja vrsta ekstenzije se radi, ako je tretman stručno odrađen nećete ni osjetiti.

Preporučeni članci

Translate »
Verified by MonsterInsights