Nazovite nas:

+385 (0)95 2906 992

E-mail:

kozmetickicentarloops@gmail.com

Zakazivanje termina:

Preporučujemo zakazivanje termina

Tonik čini čuda ali većina žena ga ne koristi iako tonik, ali upravo on uklanja nečistoće i ostatke prljavštine i šminke, i prije svega može vratiti prirodni pH kože, zbog čega je i sredstvo za čišćenje osjetljivije kože i može itekako promijeniti kvalitetu kože. Postoje umirujući tonici za nježnu i osjetljivu kožu, tonici za rebalans te specifični tonici za masnu i nečistu kožu. Ali također i revitalizirajuće i energizirajuće tonike koji daju poticaj “optimizmu” koži tijekom promjene godišnjeg doba. 

Napomena:

Tonik je vrlo važan za klijentice koje koriste make-up svakodnevno jer on izvanredno čisti kožu. Vrlo je važno nakon svakog čistača kože (mlijeka, tonika, pilinga) dobro isprati lice mlakom vodom.

Naša preporuka:

Razmišljate o izboru kozmetike ili tretmana koja odgovaraju vašoj koži? Svi naši klijenti uz tretmane imaju GRATIS savjetovanje i dijagnostiku kože kamerom. Kozmetiku možete naručiti u našem centru. Na prvi tretman u Loops kozmetičkom centru uz GRATIS dijagnostiku kože ostvarujete pravo na 20% popusta. Rezervirajte svoj termin SADA putem našeg obrasca za narudžbe ili na naš mobitel:

+385 95 290 6992

Ako želite pročitati cijeli članak ili vas interesira više ovakvih savjeta kliknite na link i saznajte više: 

Kozmetički tretmani za proljeće

Preporučeni članci

Translate »
Verified by MonsterInsights