Nazovite nas:

+385 (0)95 2906 992

E-mail:

snjezana.blazun@gmail.com

Zakazivanje termina:

Preporučujemo zakazivanje termina

Prije nego što odlučite uložiti svoj novac u neki od proizvoda za njegu lica, preporučujemo vam da napravite dijagnostički pregled kamerom u našem salonu. Dijagnostičkim pregledom kože kamerom ćete na profesionalan i stručan način dobiti uvid o stanju vaše kože.

Na osnovu dijagnostičkog pregleda dobit ćete preporuku za izbor preparata kao i savjet kako na adekvatan način njegovati vaše lice. Iskustvo nas uči da samo ozbiljan, profesionalan i stručan pristup u tretiranju vaše kože daje očekivane i željene rezultate.

Bez obzira hoćete li odabrati neki od preparata iz ponude naše ponude ili vam je potrebna pomoć u odabiru odgovarajućeg kozmetičkog tretmana, savjetujte se s nama.

U našem kozmetičkom centru i radu s klijentima, svakodnevno se susrećemo s njihovim dilemama  i upitima:

Kako odabrati odgovarajuću kremu za lice ?

Što je uloga dnevne kreme?

Koju funkciju ima noćna krema ?

Da li mojoj koži odgovara hidratantna ili hranjiva krema?

U velikom izboru kozmetičkih proizvoda koji su prisutni na tržištu, odabir pravog proizvoda za vašu kožu nije nimalo lagan zadatak. Da bi krema ili bilo koji drugi preparat imao blagotvorno djelovanje na vašu kožu i da bi dobili željene rezultate od proizvoda, neophodno je znati tip kože. Upravo zato vam preporučamo napraviti profesionalni pregled i procjenu trenutnog stanja kože, kao i uzeti u obzir cjelokupni status kože lica. Na osnovu dijagnostike se preporučaju tretmani i kozmetički preparati za njegu vaše kože.

DNEVNA ILI NOĆNA KREMA? ZNATE LI RAZLIKU?

Najvažnije čega se pridržavam svakodnevno je da obilno nanosim zaštitni faktor na lice bilo u kremi ili prije kreme. KOŽA PAMTI. Štetu ćemo vidjeti na licu za desetak godina, a najviše u obliku hiperpigmentacije. Kao što znate koža je naš najveći organ i definitivno je moramo dobro štititi. Da ne govorim o malignim promjenama koje su danas sve češći problem.

Znači po zimi zaštita  SPF15, po ljeti zaštita SPF50.

SAVJET

Danas već dosta krema ima u sebi zaštitni faktor, međutim ako ste skloni flekama obavezno stavite faktor prije nanošenja kreme.

ŠTO SE TIČE DNEVNE I NOĆNE KREME mišljenja sam da je uvijek bolje navečer stavljati masniju, hranjiviju kremu. Opet je ovisno što je vašoj koži potrebno i što vam više odgovara. Ponavljam, prije nanošenja noćne kreme dobro očistite kožu od sebuma, nečistoća, make-upa, a ako imate masnu kožu koja isto može biti dehidrirana takvu kožu samo nanosite navečer da izbjegnete nepotreban sjaj.

UPOZORENJE!

Ne zaboravite kremicu za oko očiju. Područje oko očiju je najosjetljivije, a i make-up će izgledati ljepše.

DA LI MOJOJ KOŽI ODGOVARA HIDRATANTNA ILI HRANJIVA KREMA?

Kao prvo svakoj koži potrebna je hidratacija, a s obzirom na dob potrebno je navečer koristiti i hranjivu kremu.

SAVJET

Nemojte miješati hidrataciju i njegu. Ako niste sigurni uvijek možete pitati svog kozmetičara za savjet.

Kozmetički centar Loops u ponudi za Vas ima proizvode marke SKEYNDOR. Rezultat dugogodišnjeg rada i iskustva pokazuju da su naši klijenti jako zadovoljni proizvodima koje im preporučimo nakon dijagnostike kože. Susretali smo se i susrećemo s različitim estetskim problemima i potrebama klijenata, te poštujući zakone struke uz veliku ljubav prema poslu i želji da opravdamo povjerenje naših klijenata, brižno odabiremo za njih kozmetiku individualnim pristupom i savjetujemo. Činimo sve kako bi došli do željenih rezultata.

Sve proizvode možete pogledati u našem kozmetičkom centru, na našoj web stranici, ili se informirati putem telefona.

Preporuka

Ako niste sigurni kakva je vaša koža preporučujemo vam da rezervirate svoje termin u Kozmetičkom centru Loops za dijagnostički pregled kamerom. Uz prvi tretman Klasično čišćenje lica dijagnostički pregled kamerom je GRATIS. Rezervirajte svoj termin sada!

Preporučeni članci

Translate »
Verified by MonsterInsights