Nazovite nas:

+385 (0)95 2906 992

E-mail:

kozmetickicentarloops@gmail.com

Zakazivanje termina:

Preporučujemo zakazivanje termina

Svakoga dana naša koža upija zagađenja iz zraka i svih proizvoda koje nanosimo na lice – make up, mrtve stanice, višak ulja …

Kada nam se pore začepe dolazi do prištića, mitesera i akni, ali pravilnom i redovitom njegom možemo usporiti ili zaustaviti:

  1. Vrlo je važno svakodnevno ujutro i navečer čistiti kožu lica odgovarajućim preparatima s obzirom na tip kože.
  2. Piling nam je jako važan jer će nam ukloniti mrtve stanice, nečistoći i očistiti pore.
  3. Ugljen je odličan u borbi protiv začepljenih pora, privlači toksine i apsorbira. Masku od ugljena koristite na dijelovima lica koji imaju najviše začepljenih pora. Nakon toga pustite da djeluje 10 minuta i naravno isperite.
  4. Mehanički i kemijski piling? Većina žena je sklonija mehaničkom pilingu jer je jednostavniji, kemijski piling najviše volimo jer rješava hiperpigmentacije. Proširene pore doslovno sužava i lice se manje masti.
SAVJET

Nemojte se sami upuštati u eksperimentiranje kemijskim pilinzima već dođite kod nas u centar. U ponudi imamo tretman PROBIOME koji sadrži više vrsta pilinga. Kozmetičarka određuje koji je najbolji za vašu kožu odnosno problem. Opis tretmana možete naći na našem blogu.

VAŽNO

Kemijski piling se preporučuje za masnu, deblju kožu s proširenim porama. Nikako za kožu koja je osjetljiva, ljušti se i često je crvena.

Kod kuće koristite proizvode koji sadrže Salicilnu kiselinu jer ona duboko prodire i čisti kožu iznutra, zateže pore. Koristite make up s oprezom, izbjegavajte nanošenje debelog sloja koji će vam začepiti pore koje će vizualno izgledati još neurednije.

Hidratizirajte je s proizvodima koji nisu jako masni.

Važno je da se za kožu brinete iznutra prema van i pijte puno tekućine.

Vaša kozmetičarka vam može dati savjet od vrste tretmana do kućne njege. Nemojte probavati sve na svojoj koži jer je poslije teško ispravljati, a potrošit ćete puno novaca.

PREPORUKA

Ako se želite riješiti proširenih pora preporučujem PROBIOME tretman. PROBIOME tretman se radi jednom mjesečno, a cijena mu je 500 kn. Uz PROBIOME tretman dobivate GRATIS paket proizvoda koji koristite kod kuće narednih tjedan dana. Nakon tretmana, uz kupnju 3 tretmana dobivate na sve 20 % popusta na cjelokupni iznos. 

Preporučeni članci

Translate »
Verified by MonsterInsights