Nazovite nas:

+385 (0)95 2906 992

E-mail:

kozmetickicentarloops@gmail.com

Zakazivanje termina:

Preporučujemo zakazivanje termina

Svakodnevno se susrećemo s klijenticama koje se bore s dlačicama na licu. Razumljivo, to je lice i sve se vidi. Iz mog dugogodišnjeg iskustva primijetila sam da dlačice na licu počinju pojačano rasti i mijenjaju svoju strukturu, a to znači postaju oštre, jake, s vremenom postaju bijele. U većini slučajeva to se počinje događati tamo negdje nakon četrdesete….

Dlake na licu su apsolutno normalne, ali estetski ne izgledaju baš lijepo i nitko ih ne želi na licu. Većinom su to posljedice hormonskih problema, a pojačavaju rast dlaka na:

  • brkovima
  • bradi
  • vratu
  • obrazima

Nema potrebe za panikom jer postoji puno načina da ih se riješite. Ali prije nego što se odlučite krenut u borbu posjetite ginekologa (policistični jajnici), konzultirajte se s endokrinologom. Uz pomoć liječnika koji to rješava iznutra imati čete i dugotrajniji estetski rezultat.

NEKE OD METODA UKLANJANJA DLAČICA:

Depilacija voskom ili šećernom pastom  – o tome sam govorila u blogu vosak ili šećerna pasta.

Lasersko uklanjanje dlačica – nije isto što i IPL. Pomoću laserske diode stvara se svjetlost  određene valne duljine i koja može prodrijeti do korijena dlake. Svjetlost prevodi toplinu koja uništava matične stanice u korijenu dlake. Osjeti se lagano bockanje, ali sam tretman ne boli. Laseri danas imaju ugrađene sustave za hlađenje što smanjuje osjećaj neugodnosti. Potrebno je obaviti više tretmana, a vrlo je važno da imate svijetlu put i tamnu dlaku.

U većini slučajeva dlačice nakon tri do pet tretmana prestaju rasti.

ELEKTROEPILACIJA:

Ovo je najstarija metoda uklanjanja dlačica, tanka metalna iglica uvodi se u folikul ali koža se ne oštećuje. Zatim se točno određuje vrsta i jačina električne energije koja se u  korijenu dlačice pretvara u toplotnu energiju i tako se dlačica trajno uništava.

Preporučeni članci

Translate »
Verified by MonsterInsights