Nazovite nas:

+385 (0)95 2906 992

E-mail:

snjezana.blazun@gmail.com

Zakazivanje termina:

Preporučujemo zakazivanje termina

Pad temperature posljednjih dana dovodi nas do očitog: zima nije tako daleko kako se čini. Dok je neki cijene zbog prekrasnih bijelih krajolika i aktivnosti na otvorenom, drugi se boje njene ledene klime i snježnih padalina na pločnicima.

Bez obzira na koju stranu stali, morat ćete se prilagoditi ovoj novoj sezoni. Baš kao što ćete svom krevetu dodati topliju dekicu i zamijeniti svoju parku za topli kaput, tako je i njegu vaše kože potrebno prilagoditi.

Evo jednostavne rutine za održavanje zdrave kože u nekoliko koraka:

1. Hidratacija

Hidratizirajte kožu ujutro prije nanošenja šminke kao i navečer nakon pravilnog uklanjanja šminke. U ovoj sezoni sve je važnije koristiti pravu hidratantnu kremu koja odgovara vašim potrebama. Doista, budući da suha koža ne zahtijeva istu njegu kao masna ili mješovita koža, preporuča se da vaša kozmetičarka dijagnostičkim pregledom odredi dijagnozu vaše kože kako bi vas ona uputila na prave proizvode.

Preporuka: 

Zapamtite da dobro hidratizirana koža počinje iznutra. Doista, važno je nastaviti piti puno vode tijekom hladne sezone.

3. Zdrava prehrana

Vaša koža odražava način na koji jedete. Stoga je zdrava prehrana neophodna, posebno u ovo doba godine. Iskoristite bogatstvo sezonskog voća i povrća kako biste apsorbirali što više vitamina: tikve, mrkva, cikla, jabuke i marelice stoga će biti na jelovniku!

4. Zaštita

Iako već imamo dojam da su ljeto i njegovo sunce daleko iza nas, UV zrake su još uvijek tu. Zato je neophodno koristiti proizvode za njegu sunca s odgovarajućim SPF indeksom kako biste zaštitili kožu oslabljenu hladnoćom.

5. Maksimiziranje higijene kože

Čišćenje kože kod kozmetičara jednako je korisno za vašu kožu kao i za vaš moral! Također se preporuča priuštiti si čišćenje kože lica jednom mjesečno što bi bilo idealno ili barem jednom godišnje, uz svakodnevnu njegu. Mali dodatak vašoj rutini koji je daleko od neugodnog!

Jeste li znali?

– Ostavljanje vaše mokre kože da se osuši na zraku je izrazito dehidrirajuće za nju.

– Sezonsko voće i povrće također vam može pomoći da produljite preplanuli ten u jesen.

– Izbjegavajte duge vruće tuševe jer oni u ovo doba godine oštećuju vašu ionako suhu kožu.

– Budući da je najtanja od cijelog tijela, koža lica zahtijeva malo više ljubavi nego ostali dijelovi vaše epiderme.

Posavjetujte se s našim profesionalcima za više savjeta, kao i tretman po mjeri za vaš tip kože.

Preporučeni članci

Translate »
Verified by MonsterInsights