Nazovite nas:

+385 (0)95 2906 992

E-mail:

kozmetickicentarloops@gmail.com

Zakazivanje termina:

Preporučujemo zakazivanje termina

Ne samo da postoji lijepa šminka “između” godišnjih doba, već i šminka “između”. Danas se fokusiramo na vrlo malo šminke za maksimalne rezultate: zapravo, BAZA ZA LICE koja pokriva , ali u isto vrijeme i osvjetljava, dovoljna je za opušteno i odmorno lice i izgled. Ukratko, neutralno da, ali sjajno zahvaljujući vrlo laganim, gotovo neopipljivim teksturama, koje ublažavaju sve nesavršenosti ili korektorima s transparentnim završetkom. A što je s highlighterima? Fluidi i hidratantne kreme nanose se na čelo, sa strane nosa i na bradu kako bi se osigurale one svjetleće točke gdje je to potrebno, ali i na usne kako bi se dobio veći volumen te ispod luka obrva kako bi se otvorio pogled. 

  • Probiome peel by Skeyndor na bazi kiselina koji posvijetljuje kožu lica i uklanja flekice, ožiljke te koža postaje sjajna i popunjenija od ožiljaka.
  • Power C by Skeyndor je odličan i štiti kožu, posvjetljuje i mogu ga koristiti i osobe s kuperozom (kapilarama) bez bojazni.
  • Power C krema – uz tretman preporučamo za kućnu njegu s obzirom da je takva koža jako osjetljiva i treba je jako paziti.
  • Zaštita od sunca – Uvijek koristiti faktor 50.

Naša preporuka:

  • Skeyndor Daily Defence (DD) Anti Age tonirana krema, SPH-50
  • Skeyndor – Vitamin C Hidratizirajući tekući puder
  • Skeyndor Power C – koji je hidratizirajuća podloga i posvjetljuje kožu.
  • Skeyndor CC krema za oko očiju – adaptira se svakoj boji tena, puni bore, prekriva tamne kolutove i hidratizira.

Razmišljate o izboru kozmetike ili tretmana koja odgovaraju vašoj koži? Svi naši klijenti uz tretmane imaju GRATIS savjetovanje i dijagnostiku kože kamerom. Kozmetiku možete naručiti u našem centru. Na prvi tretman u Loops kozmetičkom centru uz GRATIS dijagnostiku kože ostvarujete pravo na 20% popusta. Rezervirajte svoj termin SADA putem našeg obrasca za narudžbe ili na naš mobitel:

+385 95 290 6992

Ako želite pročitati cijeli članak ili vas interesira više ovakvih savjeta kliknite na link i saznajte više: 

Kozmetički tretmani za proljeće

Preporučeni članci

Translate »
Verified by MonsterInsights