Nazovite nas:

+385 (0)95 2906 992

E-mail:

kozmetickicentarloops@gmail.com

Zakazivanje termina:

Preporučujemo zakazivanje termina

Nakon blagdana bi svi trebali očistiti organizam iznutra i izvana. Slatkiši, kolači i nedostatak sna jako loše utječu na izgled kože.

  1. Potrebno je piti puno tekućine i jesti hranu bogatu vlaknima. Tekućina je jako važna jer ne samo da vas hidratizira, već ispire nečistoće i održava probavu. Nisu potrebne radikalne dijete. Jedite zdrave obroke i dodajte vlakna u prehranu.
  2. Peeling je najbolji način da kožu oslobodite od nakupina mrtvih stanica i nečistoća i potaknete regeneraciju kože.

Preporuka: Skeyndor Dermapeel Pro Resurfacing Peel Cleasing Gel, obnavljajući gel za čišćenje koji sadrži kiseline i enzime i potiče obnovu površinskog sloja kože.

  1. Za hidrataciju koristite nježno sredstvo ujutro i navečer, a zatim hidratantnu kremu.

Preporuka: 

  • Skeyndor Aquatherm termalni gel za čišćenje jača ravnotežu kože štiteći je od vanjskih štetnih  utjecaja i/ili možete koristiti i mlijeko za čišćenje.
  • I jako je važno hidratantna krema, naravno s obzirom na godine i problematiku. Naša preporuka je Power Hyaluronic od Skeyndora, sadrži visok udio hijaluronske kiseline ili Eternal bogata krema za vrlo suhu kožu i zrelu kožu, sadrži aktivne sastojke biljnog porijekla.

Sve ove korake možete odraditi kod kuće, ali ako niste sigurni posjetite nas kako bismo vam pružili adekvatnu preporuku uz naše dugogodišnje iskustvo i uz dijagnozu kamerom. 

  1. Ako imate vremena vježbati, vježbajte jer to je jako važno. Vježbanje povećava protok krvi koji prenosi kisik i hranjive tvari kroz cijelo tijelo. 

Preporučeni članci

Translate »
Verified by MonsterInsights